Lifewave energiterapi

Lifewave energiterapi tilbyder dig en helt unik mulighed for, at støtte og aktivere kroppens egen selvhelbredende egenskaber, uden kemi og medicin.

Sortimentet indeholder forskellige akupunkturplastre der arbejder gennem meridianbanerne, på samme måde som en akupunktør. Når du sætter plastrene på, udløser de et signal ved hjælp af varmen fra kroppen, som kroppen reagerer på. Det er helt naturligt og foregår hele tiden i vores krop, for eksempel som når solen rammer huden, og der sendes et signal om at starte produktion af D-vitamin.

På den måde kan du for eksempel helt naturligt booste dit energiniveau, dit immunforsvar og mængden af antioxidanter, samt genfinde din mentale balance og få en dybere nattesøvn mm.

Plastrene kan også støtte dig i din omlægning af kosten, og hjælpe din krop med at udrense. Programmet ”Optimer din livskvalitet” er et 16 dages udrensningsprogram, sammensat af akupunkturplastre og en madplan. Programmet kan hjælpe kroppen til at udrense, optimere de kropslige funktioner og genoprette kroppens ubalancer. Programmet kan være med til at afhjælpe bl.a. vægtproblemer, træthed, allergi, stress, dårlig søvn og mange andre ubalancer, vi går med i hverdagen.

Læs mere om Lifewave her: Lifewave og om ”Optimer din livskvalitet” her: ODL

 

Er du interesseret i at høre mere om hvad Lifewave kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte mig.